KinderYoga bij Karin
Een ontdekkingsreis naar jezelf

Over Karin

Ik ben Karin, moeder van 2 kinderen, pedagogisch werker, kinderyogadocent en bovenal Karin.

Voorheen vrijwilligster bij scouting, nu al jaren professioneel aan het werk met kinderen. Heel leuk en fascinerend, spannend en uitdagend. Vanuit mijn gevoel om meer voor kinderen te kunnen betekenen ben ik aan de opleiding kinderyogadocent begonnen.

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich kunnen ontwikkelen en tot bloei komen vanuit henzelf. Dat ze doen wat ze kunnen en kunnen zijn wie ze willen zijn. En daarbij de bewustwording dat het goed is. Ook vind ik het belangrijk dat kinderen zich leren te ontspannen. 

Ik ben ervan overtuigd dat als je kinderen de mogelijkheid geeft om "zichzelf te ontdekken" en "zichzelf mogen zijn" ze hun eigen kracht en vertrouwen kunnen versterken. Door ademoefening, kracht, ontspanning en stilte ontstaat het bewustzijn van hun eigen kunnen. Vanuit dat vertrouwen, die kracht, kan het kind zichzelf zijn en ontspannen, terugkeren naar zichzelf.

Het is fascinerend en inspirerend als je ziet hoe ieder kind op zijn manier hier mee omgaat. 

In mijn vrije tijd loop ik graag hard, teken ik kaarten, restyle zo nu en dan een interieur en volg ik yogalessen voor mezelf. Ook vanuit die ervaring weet ik hoe prettig de beleving van yoga is.


Opleidingen:

  • PW4;
  • EHBO;
  • Opleiding Docent Kinderyoga (december 2014 De Weideblik, Wageningen);
  • Licentie COACHEE!-spel (juni 2015) kindercoachmethode;      
  • Juni 2017: modules therapeutisch kinderyoga m.b.t. autisme, hooggevoeligheid, ADHD en special needs bij opleidingscentrum Arterre
  • Januari 2018: Certificering ontspannende voetmassage MOOD-opleidingen Amersfoort.


Registratie Kwaliteitsregistratie van de KRWB. Keurmerk Docent kinderyoga